Geïntegreerde oplossingen  

Ishida is uitgegroeid tot wereldleider op het gebied van complete, volledig geïntegreerde oplossingen voor specifieke toepassingen. Innovatie op ontwerp- en technisch gebied, gebaseerd op uitgebreide ervaring met uiteenlopende toepassingen, heeft in uitvoerig geteste systemen en een ongeëvenaarde efficiëntie en betrouwbaarheid geresulteerd.

Een geïntegreerde oplossing van Ishida biedt u het volgende:

  • Alle voordelen van één enkele leverancier voor de specificatie, het projectbeheer, de installatie en inbedrijfstelling
  • De bovengenoemde voordelen, aangevuld met lokale, goed voorbereide ondersteuning van Ishida, plus eenvoudige toegang tot centrale Europese en wereldwijde hulpbronnen
  • Het gemak van één bedieningslocatie, desgewenst via één enkel touchscreen.
  • Uiterst functionele software, voor extra controle en mogelijkheden en voor koppeling aan uw rapportagesystemen en bedrijfsprocessen
  • Een reeks verschillende onderhoudscontracten om aan uw vereisten te voldoen

Dit zijn de gebieden waarop wij u, als uw totaalleverancier, onze geïntegreerde oplossingen kunnen bieden (let op: u wordt nu naar onze Engelse website doorgestuurd):


Vers vlees, gevogelte en vis

Geïntegreerde weeg- en verpakkingsoplossingen voor vers vlees, gevogelte en vis

Meer lezen

Snacks Packaging Solutions

Integrated Weighing and Packaging Solutions for the snacks industry including multihead weighers, bagmakers, box collators, pick and place systems, checkweighers and x-ray inspection systems.

Meer lezen

Kant-en-klaarmaaltijden

Complete lijnoplossingen voor traysealen en het snel en nauwkeurig verpakken van kant-en-klaarmaaltijden, door Ishida Europe, leider op het gebied van innovatieve traysealer-systemen.

Meer lezen


Compleet projectmanagement

Deskundig projectmanagement verlaagt niet alleen de kosten, maar ook de risico's die met de ontwikkeling en implementatie van nieuwe verpakkingslijnen, -hallen en productieplants verband houden.

Meer lezenPopulaire producten


Geen items beschikbaar

Er zijn momenteel geen items om weer te geven