Oplossingen voor vis, schaal- en schelpdieren  

Complete, geïntegreerde verpakkingslijnen voor verse of bevroren vis, schaal- en schelpdieren

Ishida heeft toonaangevende expertise en een uitgebreide reeks van geavanceerde apparatuur voor het verpakken van verse en bevroren vis, schaal- en schelpdieren. 

Vanwege de aard van deze producten en hun microbiologische eigenschappen, zijn korte verwerkingstijden van doorslaggevend belang. Andere factoren die van invloed zijn op de verpakkingssnelheid van plakkerige producten, en die daarom overwogen moeten worden, zijn lage verwerkingstemperaturen, verwering door zout, kwetsbaarheid van producten en hygiëne.

Ishida's productreeks van screwfeeder-wegers heeft de verwerking van grote filets aanzienlijk versneld terwijl de productintegriteit en presentatie gehandhaafd blijven. 

Kleinere stukgewichten, zoals garnalen of mosselen, met of zonder schaal of schelp, hebben zo hun eigen uitdagingen. Ishida's multiheadwegers kunnen deze producten echter snel en zeer nauwkeurig in een mix van schaal- en schelpdieren verwerken. Met behulp van Ishida's Fresh Food-wegers kunnen tegenwoordig zelfs vooraf gemengde schaal- en schelpdierensalades waaraan olie is toegevoegd op snelle en nauwkeurige wijze worden gewogen.

Voor trayverpakkingen biedt Ishida een reeks van geïntegreerde systemen, inclusief geavanceerde trayverwerkingsapparatuur en traysealers, sealtesters, controlewegers, X-ray inspectiesystemen, metaaldetectie en pick-en-place omverpakkingssystemen. 

Alle apparatuur kan worden aangepast aan de exacte vereisten van een bepaald product of bepaalde locatie, vanaf één enkel bedieningsstation. Klik op de onderstaande koppelingen voor meer informatie of neem rechtstreeks contact met ons op.

Screwfeeder-multiheadwegers | Traysealers | Controlewegers | X-ray inspectiesystemen | Weeg-prijs etiketeermachines

Sealtesters | Pick-en-place systemen voor trays | Verdeelsystemen


Fish

Populaire producten


Geen items beschikbaar

Er zijn momenteel geen items om weer te geven