Zoek een casestudy

Selecteer een markt of product

of


22 casestudy's gevonden


PDF Icon

Agro Ouest 1.7MB

ISHIDA BIEDT DE IDEALE OPLOSSING VOOR HET WEGEN VAN SALADE


PDF Icon

AOC Case Study 1.7MB

Case Study AOC  Dutch


PDF Icon

Berglandmilch Cheese Case Study 2.1MB

Ishida helpt door het wegen en controlewegen de grootste voedselproducent van Oostenrijk bij het optimaliseren van de opbrengst bij het verpakken van geraspte kaas.


PDF Icon

Case study: M-Back 1009.9KB

MAP-kwaliteitscontrole profiteert van innovatieve lekdetectietechnologie


PDF Icon

Deutsche See 1.7MB

Deutsche See Case Study Fish


PDF Icon

Fresh Servant 1.4MB

Economische en ergonomische voordelen zijn de belangrijkste redenen voor het succes van de door Ishida ontworpen lijn voor het wegen, vullen en traysealen van<br />producten bij Fresh Servant.


PDF Icon

Gastro Star Dutch 1.6MB

Gastro Star vegetables, fresh produce


PDF Icon

Ishida maakt gehakt van grote verpakkingsuitdaging 480.0KB

Ishida Europe heeft drie complete verpakkingslijnen ontworpen en geïnstalleerd bij de toonaangevende Spaanse vleesproducent Embutidos F. Martínez R.S.A., waar nu bij het verpakken van gehakt geen enkele handmatige tussenkomst meer is vereist.


PDF Icon

Lambertz Case Study X Ray 652.5KB

Tweevoudige X-ray inspectie verbetert productie-eciëntie en productveiligheid


PDF Icon

Libertas Case Study for Frozen Fruit 1.7MB

Gemixte diepvriesfruit en -groenten


PDF Icon

Mack Services NL 286.9KB

Weggave verse fruitsalade gereduceerd met 86%


PDF Icon

Meralliance in zee met Ishida voor oplossing met gerookte zalm 358.5KB

Ishida heeft een complete oplossing ontworpen en geïnstalleerd voor het wegen en verpakken van blokjes gerookte zalm voor Meralliance, de specialist op het gebied van gerookte vis in Frankrijk. Dankzij het project dat precies volgens de planning werd voltooid, wist Meralliance drie belangrijke doelstellingen te bereiken.


PDF Icon

Nortura Case Study 509.4KB

Nortura Dutch


PDF Icon

Pir Pack Cheese case study 1.8MB

PiR-PACK was een van de eerste bedrijven die de mogelijkheden voor voorverpakte kaas op de Russische markt zag. Het ontwikkelen van de markt betekende zowel als voortrekker ageren, als snel inspelen op nieuwe trends en volgens PiR-PACK speelt de speciale


PDF Icon

Prima Cheese Case Study 923.8KB

Prima Cheese bevoorraadt cateraars en<br />levensmiddelenfabrikanten die kaas in hun producten verwerken. Het wegen vormt een belangrijke stap voor het leveren van deze diensten, en kaas biedt zeer verschillende uitdagingen. Sinds 2008 is Ishida een gewaardeer


PDF Icon

Slimmer gebruik van controlewegergegevens maakt thee en koffie verpakken efficiënter  149.6KB

Efficiency verbeteren en kostenbesparen door nieuwe controlewegersoftware bij Mokate, de Poolse thee-, koffie- en cacaoproducent.


PDF Icon

Snellman Case Study 1.5MB

Snellman Case Study Dutch


PDF Icon

Viba Sweets X-Ray Case Study 1.4MB

Een toonaangevende Duitse producent van vruchtenrepen in zakformaat heeft zijn X-ray inspectiesysteem vervangen door een IX-EN X-ray inspectiesysteem van Ishida om verontreinigende stoffen efficiënter en nauwkeuriger te detecteren...


PDF Icon

Vliegensvlug kippenvleugels wegen met nieuwe Ishida machines van Emsland 315.0KB

De uitdaging die de automatisering van het wegen van verse kippenvleugels met hun onhandige vorm en kleverigheid met zich meebrengt, is voor Emsland Frischgeflügel GmbH opgelost met speciaal aangepaste meerkopswegers uit de R-serie van Ishida.


PDF Icon

X-ray machines garanderen kwaliteit van kipfilets 778.1KB

De installatie van twee Ishida X-ray inspectiesystemen in de fabriek van Rose Poultry in Skovsgaard, Denemarken, heeft het voorheen handmatige systeem voor het controleren van kipfilets op botjes volledig geautomatiseerd en maakt het mogelijk om tot twintig operators voor andere werkzaamheden in de fabriek in te zetten.