Vers vlees, gevogelte en vis  

Als u op zoek bent naar een snelle, hygiënische en efficiënte manier voor het wegen en verpakken van vleesproducten, zoals gehakt, kippenvleugels of hele kalkoenen, dan heeft Ishida Europe de beste oplossing voor u.  

Voor deze producten vinden er verregaande ontwikkelingen op weeg- en verpakkingsgebied plaats, waarbij snelheid, hygiëne en traceerbaarheid de grootste uitdagingen zijn.

Ishida speelt een toonaangevende rol in de ontwikkeling van belangrijke technologische elementen, waaronder robotica, mechatronica, inspectiesystemen, de wisselwerking tussen operator en machine, en de software die een optimale functionaliteit en controle evenals de integratie in bedrijfssystemen mogelijk maakt.

Hoewel een groot aantal van onze oplossingen elk van deze drie Fresh Food-gebieden bestrijkt, volgt hier een aantal voorbeelden van specifieke geïntegreerde systemen die momenteel in gebruik zijn. Deze systemen bieden oplossingen voor de genoemde problematiek, maar zorgen ook voor een grotere opbrengst aan verpakt product als gevolg van de verbeterde nauwkeurigheid en verminderde weggave.

Selecteer vlees, gevogelte, of vis en schaal- en schelpdieren hieronder voor meer informatie.

 

 

 

 


meat-selection

Populaire producten


Geen items beschikbaar

Er zijn momenteel geen items om weer te geven