Over ons  


 
Akahide Ishida, who succeeded his father Ryuichi Ishida in 2010

Ishida Europe is toonaangevend leverancier van geautomatiseerde oplossingen voor de elkaar snel opvolgende uitdagingen op het gebied van het verpakken van producten voor consumenten en de foodservice-sector.

Wij ontwerpen, produceren en verkopen individuele machines. Wij leveren ook gedeeltelijke en complete verpakkingslijnen en verpakkingshallen voor vers voedsel en snacks met behulp van apparatuur en software van eigen makelij, en wij bieden projectbeheerdiensten voor complete maatwerkoplossingen aan inclusief zowel Ishida-apparatuur als andere apparatuur. 

Ons assortiment machines bestaat uit multiheadwegers, cutgate-wegers, controlewegers, bagmakers voor snacks en zoutjes, traysealers, sealtesters, weeg-prijs etiketteermachines en x-ray inspectiesystemen, vision inspectiesystemen en pick-en-place systemen voor omverpakken

Onze verpakkingslijnen (zie ook onder Geïntegreerde oplossingen) hebben als voordeel dat u één fabrikant en leverancier als aanspreekpunt hebt en dat u profiteert van complete geïntegreerdheid. Wij beschikken over uitstekende internationale kennis van toepassingen, die nodig is om ze precies op activiteiten zoals het verwerken van vlees en gevogelte aan te sluiten, vergezeld van de softwarekennis en vaardigheden die nodig zijn om ze met uw fabrieksautomatisering en Enterprise Resource-systemen te integreren. Wij leveren ook de aanvullende apparatuuronderdelen, zoals stellages, toevoersystemen, krat- en tray-ontnesters, transportbanden en vulsystemen, om een probleemloze en betrouwbare werking van dergelijke systemen te waarborgen.

Ishida's projectbeheer is uniek door de combinatie van grondige expertise in de voedselindustrie en toonaangevende projectorganisatiemethoden.