Wie is wie  


dave tisoDave Tiso | Financieel directeur 

Dave trad in 2008 bij Ishida in dienst als Financieel directeur, na eerder als CFO te hebben gewerkt bij de Advantica Group en Energis Polska. Hij is een gediplomeerd registeraccountant met omvangrijke managementexpertise die hij in de olie- en gas-, telecommunicatie- en elektriciteitssectoren heeft opgedaan. Behalve in het Verenigd Koninkrijk heeft Dave ook in Polen, de Tsjechische Republiek, Brazilië, Chili, Argentinië en Nieuw-Zeeland gewerkt.  

adrian sunterAdrian Sunter | Technisch directeur 

Adrian ging in 1990 bij Ishida aan de slag na een aantal ontwerpfuncties in de verpakkingssector te hebben vervuld. Adrian heeft een Honours Degree in Electronic Engineering en begon zijn carrière en training bij Marconi. 

 

mike heffernanMike Heffernan | Verkoopdirecteur - Kernproducten 

Mike keerde in 2010 terug naar Ishida, na zeventien jaar als algemeen directeur bij multiheadwegerfabrikant Yamato Scale Dataweigh UK en Yamato GmbH te hebben gewerkt. Zijn eerste rol bij Ishida Europe was die van Verkoopmanager, waarin hij een centrale rol speelde voor de eerste successen van Ishida. Mike heeft meer dan dertig jaar ervaring in de weeg- en verpakkingsindustrie.

steve jonesSteve Jones | Directeur Productstrategie   

Steve begon in 2008 bij Ishida als Senior Productmanager – Multiheadwegers en trad in november 2013 toe tot het bestuur als directeur Productstrategie. Daarvoor ontwikkelde Steve zijn carrière bij Renishaw plc, Verenigd Koninkrijk, waar hij via functies in Productie en Design uiteindelijk in de functie van wereldwijd Productmanager terechtkwam. Steve heeft een First Class BEng (Hons) in Electronics Engineering en ook een postuniversitair diploma in Marketing van het Britse Chartered Institute of Marketing.

john priestJohn Priest | Operationeel directeur 

John begon in 1999 als productiemanager bij Ishida en trad in 2006 als Operationeel Directeur toe tot het bestuur. John begon zijn carrière bij GKN als productie-engineer. Voordat hij bij Ishida kwam, woonde hij zestien jaar in West-Canada, waar acht jaar zijn eigen productiebedrijf voor landbouwwerktuigen runde en ontwikkelde. John heeft een Honours Degree in Manufacturing Systems Engineering en een postuniversitair diploma in Accounting & Finance.