Bedrijfsupdate i.v.m. de Covid-19 situatie, 19 juni 2020

19/06/2020

Nu er in Europe, het Midden-Oosten en Afrika veranderingen plaatsvinden omtrent de maatregelen en richtlijnen, blijft Ishida Europe toegewijd om de veiligheid van de medewerkers en klanten evenals de service aan onze klanten te kunnen waarborgen.

Tijdens de pandemie hebben onze klanten verschillende situaties voor de kiezen gekregen.
Velen hebben een aanzienlijke toename van de vraag van producten gezien waardoor de productiesystemen onder druk kwamen te staan.

Gedurende deze crisistijd hebben we ernaar gestreefd om alle klanten de juiste ondersteuning te bieden doormiddel van een combinatie van mogelijkheden.
Aangezien de behoeftes van onze klanten voorop staan zijn we zelf een stap verder gegaan door een verhuuraanbod op de markt te introduceren. Hiermee bieden wij onze klanten de mogelijkheid om de productiecapaciteit te verhogen met een financiële flexibiliteit.

Bovendien blijven we nauw samenwerken met onze leveranciers, waar we eventuele onvoorzienbare zaken in het productieproces tijdig opmerken zodat we hierop kunnen inspelen zodat we op schema kunnen blijven werken.
De noodtoestand in Japan is opgeheven, hoewel de service vanuit Japan onaangetast is gebleven zal deze maatregel helpen bij de stijgende vraag die we momenteel ervaren.

Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw huidige contactpersoon bij Ishida Europe of stuur een e-mail naar infonl@ishidaeurope.com.
 
Dave Tiso
Managing Director
Ishida Europe ltd