Carrières  


Ishida Europe is marktleider op het gebied van het ontwerpen, produceren en installeren van verpakkingslijnen en -apparatuur.

Wij bieden bedrijven over de hele wereld vernieuwende en technische oplossingen voor het verpakken en wegen van levensmiddelen en non-food producten. Onze klantenkring omvat een aantal bekende namen uit de snack- en snoepsector, evenals een aantal van 's werelds grootste fresh food-producenten.

Nu is de ideale tijd om u bij Ishida's klantenkring aan te sluiten; wij maken momenteel een aanzienlijke groei door en willen het bereik van onze diensten graag uitbreiden.

Voor actuele vacatures binnen ons Nederlandse kantoor kunt u contact opnemen via 0499-39 3675 of via infonl@ishidaeurope.com.

Leerling-medewerkers

Een leerlingschap is een uniek en zorgvuldig samengesteld programma, waarmee personen in de sector erkende kwalificaties kunnen behalen terwijl zij daarnaast ook essenti'le ervaring opdoen. Dit legt de basis voor een succesvolle loopbaan. Met een leerlingschap bij Ishida sta je klaar voor een succesvolle toekomst. Wij moedigen elke medewerker aan leermogelijkheden te benutten en zich continu te ontwikkelen. Dankzij dit ethos kan een leerlingschap bij Ishida zich in zeer korte tijd ontwikkelen tot een hoog gekwalificeerde en ervaren medewerker. Deze zeer gewilde mensen verlaten het leerlingschap met vaardigheden die toegang bieden tot een scala van mogelijkheden binnen Ishida.

Carrières

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, creatieve mensen voor onze teams.

Als je deel wilt uitmaken van een succesvol, groeiend bedrijf, en je hebt de inzet en vastberadenheid om de behoeften van klanten te vervullen, stuur dan je cv naar ons op.

Please, no speculative replies from agencies.

Denk jij te voldoen aan het profiel dat wij zoeken, dan nodigen wij jou van harte uit te solliciteren. Stuur jouw sollicitatie per e-mail info@ishida.nl.