Carrières  


Ishida Europe is marktleider op het gebied van het ontwerpen, produceren en installeren van verpakkingslijnen en -apparatuur.

Wij bieden bedrijven over de hele wereld vernieuwende en technische oplossingen voor het verpakken en wegen van levensmiddelen en non-food producten. Onze klantenkring omvat een aantal bekende namen uit de snack- en snoepsector, evenals een aantal van 's werelds grootste fresh food-producenten.

Nu is de ideale tijd om u bij Ishida's klantenkring aan te sluiten; wij maken momenteel een aanzienlijke groei door en willen het bereik van onze diensten graag uitbreiden.

Actuele vacatures

Vacture Project Engineer

Vacture Service Engineer regio Noordwest

Vacture Service Engineer regio Noordoost

Vacture Service Engineer regio Zuidwest

Afgestudeerden

Ishida is op zoek naar de bedrijfsleiders van de toekomst. Ons programma voor afgestudeerden is opgezet om je kennis en begrip van ons bedrijf en de sector uit te breiden en je belangrijke competenties te leren die je in de toekomst nodig hebt. Ons programma biedt de mogelijkheid je vaardigheden te verbeteren en je capaciteiten ten volle te benutten, terwijl je aan projecten werkt die rechtstreeks van invloed zijn op onze bedrijfsactiviteiten. Hoewel wij een wereldwijd opererend bedrijf zijn, is onze organisatie relatief klein. Daardoor biedt dit programma je de kans met mensen op alle niveaus binnen onze organisatie te werken, van installatiemonteur tot algemeen directeur!

Wij stellen ons afgestudeerdenprogramma af op individuele deelnemers, omdat wij vinden dat dit voor alle betrokkenen de meeste voordelen oplevert. Als onderdeel van het programma heb je de mogelijkheid je eigen capaciteiten te ontwikkelen op de gebieden die je het meeste interesseren, terwijl wij profiteren van de nieuwe, ambitieuze idee'n die jouw vrijheid genereert! Wij werken samen met jou aan het ontwikkelen van een programma dat het beste aansluit op je vaardigheden, je expertise en de toekomstige behoeften van ons bedrijf. De flexibiliteit van Ishida's programma voor afgestudeerden is onge'venaard en biedt mogelijkheden die je niet mag missen!

Leerling-medewerkers

Een leerlingschap is een uniek en zorgvuldig samengesteld programma, waarmee personen in de sector erkende kwalificaties kunnen behalen terwijl zij daarnaast ook essenti'le ervaring opdoen. Dit legt de basis voor een succesvolle loopbaan. Met een leerlingschap bij Ishida sta je klaar voor een succesvolle toekomst. Wij moedigen elke medewerker aan leermogelijkheden te benutten en zich continu te ontwikkelen. Dankzij dit ethos kan een leerlingschap bij Ishida zich in zeer korte tijd ontwikkelen tot een hoog gekwalificeerde en ervaren medewerker. Deze zeer gewilde mensen verlaten het leerlingschap met vaardigheden die toegang bieden tot een scala van mogelijkheden binnen Ishida.

Carrières

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, creatieve mensen voor onze teams.

Als je deel wilt uitmaken van een succesvol, groeiend bedrijf, en je hebt de inzet en vastberadenheid om de behoeften van klanten te vervullen, stuur dan je cv naar ons op.

Please, no speculative replies from agencies.