Bedrijfsupdate i.v.m. de Covid-19 situatie, 4 mei 2020

04/05/2020

Sinds mijn laatste update 17 april j.l. hebben we onze focus gericht op het ondersteunen van onze klanten in deze ongekende tijd. We hebben kleine verbeteringen aangebracht op het operationele vlak terwijl we natuurlijk gewoon doorgaan met onze werkzaamheden op een veilige wijze.

We danken al onze partners die het mogelijk hebben gemaakt om te kunnen blijven voldoen aan de vraag van onze klanten.

We zijn voortdurend bezig met het herzien van onze werkprioriteiten zodat we aan de steeds veranderende behoeften kunnen voldoen en deze steeds kunnen optimaliseren.

Wanneer dit niet mogelijk is door externe factoren zullen we met u samenwerken om binnen de mogelijkheden het beste resultaat te behalen.

We waarderen de loyale steun van onze klanten en zullen ons uiterste beste doen om u in ruil daarvoor zo goed mogelijk te ondersteunen.

Daarnaast hebben we extra opslagruimte voor machines die gebouwd zijn voor klantenorders, die vanwege de huidige situatie op dit moment niet geleverd kunnen worden.

Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw huidige contactpersoon bij Ishida Europe of stuur een e-mail naar infonl@ishidaeurope.com.
 
Dave Tiso
Managing Director
Ishida Europe ltd