Oplossingen voor vlees  

Het verpakken van vlees naar de specifieke vereisten van winkeliers

Dankzij de wereldwijde samenwerking met klanten heeft Ishida het automatisch verpakken van vers vlees niet alleen eenvoudiger, maar ook winstgevender gemaakt.

Ishida loopt voorop met de technologie waarmee plakkerig vers vlees in beweging wordt gehouden, met in veel gevallen verpakkingssnelheden die voorheen ondenkbaar waren. Behalve hogere snelheden is ook de weegnauwkeurigheid verbeterd, wat de opbrengst verhoogt en de productweggave vermindert.

Ishida ontwikkelt en produceert geavanceerde, geïntegreerde verpakkingslijnen voor trays, zowel voor thermovormen als voor het vullen en sealen van gebruiksklare trays. Wij hebben oplossingen voor alle soorten materialen en formaten, inclusief de populaire Mirabella® verpakking, waarmee de aantrekkelijke kleur van vers vlees behouden blijft. 

Toepassingen variëren van karbonade en biefstuk tot poelet en gehakt. Ishida heeft ook uitgebreide ervaring met het verpakken van vers vlees in zakken voor winkel- en cateringbedrijven.

Ishida biedt alle voordelen van een totaalleverancier voor al uw apparatuur, gekoppeld aan gedegen expertise op het gebied van projectmanagement voor maatwerkoplossingen. Onze ervaring met het integreren van machines en lijnen in ERP- en plantautomatiseringssystemen resulteert ook in perfecte traceerbaarheid.

 

Klik op een van de onderstaande koppelingen voor meer informatie:

Ishida screwfeeder-wegers | X-ray inspectiesystemen | Traysealers | Verdeelsystemen


Meat

Populaire producten


Geen items beschikbaar

Er zijn momenteel geen items om weer te geven