Oplossingen voor gevogelte  

Bereik de ultieme snelheid, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid in uw verpakkingslijn voor gevogelte

Wat betreft de hoge snelheden die voor het verwerken van gevogelte zijn vereist, worden met Ishida's nieuwe ontwikkelingen op verpakkingsgebied momenteel bij tal van geavanceerde productieplants hogere winstbedragen gerealiseerd.

Het verpakken van kip en kalkoen is vaak een langzaam en moeilijk proces, met complexe sorteerapparatuur die een groot aantal medewerkers vergt en veel ruimte inneemt. 

De revolutionaire oplossingen van Ishida kunnen u geld, tijd en ruimte besparen, dankzij onze systemen op basis van multiheadwegers, al dan niet in combinatie met compacte verpakkings-/batching-tafels. 

De verpakkings-/batching-tafels zijn ook gecombineerd met controlewegertechnologie in onze intelligente systemen. 

In hun eenvoudigste stand kunnen deze veelzijdige systemen sorteren naar gewicht. Voor zeer complexe taken kunnen ze batches met vast gewicht produceren volgens een vooraf opgegeven tolerantie- en telbereik, met behoud van de mogelijkheid voor overlappende sorteerklassen en prioriteiten.

Ishida's apparatuur verwerkt alle productstukken volgens de standaard snijpatronen, evenals moeilijker producten zoals extreem plakkerige kippenlevers.

Een van de hoogtepunten als gevolg van een recente ontwikkeling van Ishida, is de nauw geïntegreerde samenwerking met toonaangevende experts, met als resultaat dat de gegevensstroom uit het verwerkingsproces het verpakkingsproces beïnvloedt en vice versa.

 

Klik op de onderstaande opties voor meer informatie:

Screwfeeder-multiheadweger | Traysealers | Controlewegers | X-ray inspectiesystemen | Weeg-prijs etiketteermachines

Sealtesters | Pick-en-place systemen voor trays | Verdeelsystemen


Poultry

Populaire producten


Geen items beschikbaar

Er zijn momenteel geen items om weer te geven