Klaar voor de retail. Slimmer, sneller, samen.

Elk bedrijf heeft zijn eigen individuele uitdagingen; onze uitdaging is om die van u het hoofd te bieden. Door slimmer, sneller en samen te werken, kunnen wij u helpen om uw producten sneller klaar te maken voor retail, afval te verminderen, de betrouwbaarheid verhogen en voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Zet vandaag de wielen in beweging.

Neem contact op

Producten

Ishida kan geïntegreerde apparatuur en softwareoplossingen bieden voor elke toepassing, van wegen, röntgeninspectie en lekkagedetectie tot controlewegen, sluitmachines en verpakkingen.

Bekijk ons assortiment

Sectoren

Met meer dan 126 jaar ervaring breidt onze kennis zich uit over alle marktsectoren, van verse producten, eiwitten, zoetwaren en snacks tot granen, kant-en-klare maaltijden, bevroren voedsel, biscuits en bakproducten.

Zoek uw sector

Casestudies

Ishida werkt samen met toonaangevende producenten van gekoelde, bevroren en droge voedingsproducten over de hele wereld en levert innovatieve oplossingen voor een breed scala aan uitdagingen.

Lees onze verhalen

Ondersteuning

Als partner, niet alleen leverancier, zorgen wij ervoor dat wij uw bedrijf leren kennen. Hoe meer wij weten over uw activiteiten, hoe groter het verschil dat we samen kunnen maken. 

Zie hoe wij kunnen helpen
Head Icon

Slimmer

Als klant van Ishida profiteert u van toonaangevende technologie in de markt en toonaangevende kennis in de branche. 

Faster Icon

Sneller

Wat u ook produceert, wij kunnen u helpen om meer te leveren in minder tijd door de productiviteit te maximaliseren en afval te minimaliseren.

Cogs Icon

Samen

We werken met u samen om een oplossing te creëren die aan uw behoeften en aan die van uw klanten voldoet.We werken met u samen om een oplossing te creëren die aan uw behoeften en aan die van uw klanten voldoet.

Neem vandaag nog contact met ons op

Vul je gegevens in en een van onze deskundige adviseurs zal contact met je opnemen om te bespreken hoe we samen meer kunnen bereiken

 
×