Training  


Als u geïnteresseerd bent in een weeg- of verpakkingsoplossing van Ishida, willen we u zo snel mogelijk laten profiteren van de voordelen. Dat betekent dat uw productieproces snel en efficiënt verloopt. 

De Ishida Academy biedt speciale cursussen aan om uw operators vóór of na de installatie op te leiden. 

U bent ervan verzekerd dat wij de expertise in huis hebben om de lijn te optimaliseren en te monitoren. Daarnaast verzorgen wij het standaard onderhoud en de probleemoplossing, dus vanaf dag één heeft u rendement op uw investering. Er wordt ook doorlopend trainingshulp aangeboden aan klanten om personeelsveranderingen of upgrades te ondersteunen. 

Persoonlijke training op onze speciale trainingsacademie in Birmingham? Neem contact met ons op voor een van de vele flexibele cursussen die gedurende het jaar beschikbaar zijn.  

Training op maat in uw eigen vestigingof bij Ishida BV in Best? De training kan worden gecoördineerd met uw bestaande schema's voor productiediensten, zodat er minimale onderbreking plaatsvindt en maximale leereffectiviteit.  

Klik hier om contact op te nemen pnemen om uw trainingsvereisten te bespreken. 

  • NIEUW! Introductie van 's werelds eerste computergebaseerde wegerstraining voor groepen, intern ontwikkeld door weegexperts
  •  Kosteneffectief, één vaste prijs
  •  Flexibele, 24-uurs training die wordt afgestemd op uw wensen
  • Individuele profielen voor elke gebruiker, ongelimiteerd gebruik per vestiging
  • Eenvoudige opzet met enkelvoudige installatie op afstand
  • Licensering voor 1, 2 of 3 jaar